regeNEratiO, azaz újjászületésnapom…

„Csak az képes bölcsen uralkodni, aki alázattal tud szolgálni!”
– Nimród, a patrónus –

Minden kedves Ismeretlen Ismerősömnek!

Voltak közöttetek olyan Barátok, akik felköszöntöttek a „születésnapomon” személyes, kedves, barátsággal teli üzenetekkel, és tudat nyitogató gondolatokkal messengeren és az idővonalamon is!

Innen is nagyon köszönöm Nektek, igazán jól esett!

Egyébként a választott születési dátumom valóban az én újjászületésnapom, mivel ez a nap értette meg velem, hogy nagyrészt hazugságok vesznek körül minden normális, „egyszerű” életét élő embert!

Az ikertornyok megsemmisítésével bemutatkozott az „ördög”, megmutatta magát egy kicsit a háttérhatalom!

A dátum szerepel az 1999-es Matrix című filmben, ekkor jár le Thomas Anderson útlevele, amit csak egy villanásra látunk a képernyőn (csekkoljátok nyugodtan) egy 1999-es filmben szerepel a 2001.09.11 időpont, Útlevél jár le… milyen költői!

Thomas Anderson a történet szerint kettős életet él, nappal biorobot egy nagy cégnél, éjszaka pedig ő NEO, aki egy igen ügyes hacker, nagymenő „kódfejtésben”… érzi, hogy valami nem stimmel a valósággal!

Ha számmisztika szerint nézed ezt az évszámot (most csak röviden) 2001-ből a 2 megsemmisül, az az 0-0, amely végül 1 lesz, 9 minden esetben az újat jelöli, az újjászületést, például az anya 9 hónapig hordja gyermekét a szíve alatt! Ettől a számtól kezdve már csak ismételjük a számokat, ahogy a nulla a teljes kört jelöli! A legvégén egy mesterszámmal, a 11-essel, ami szintén a tornyokat, szimbolizálja, de bizonyos módon oszlopokat is! Akit bővebben érdekel, kutakodjon…

Ma már tényleg csak egy torony van a helyükön, amit ezeknek az alapjaira építettek!

Azoknak is szívből köszönöm, akiket érdekel a tevékenységem, mint kutakodó, kíváncsi embert!

Baráti üdvözlettel,

Nomen Est Omen *4ever

Utóirat: Mindenhol ott van az igazság, csak keresni kell!