Az iskolarendszer

Szeretném azokat a pedagógusokat megemlíteni, akik nem álltak be a sorba, hogy a gondolkodó emberek lemorzsolódnak… itt tartunk most!

Önök most azért kerülnek ki a hivatásukból, mert nem gondolják, hogy a rendszer tökéletes, így nem is oktathatják ezt! Legyenek magukra nyugodtan büszkék egy kicsit, hogy a „hogyan tovább?” kérdés mellé most már beköltözzön a jó érzés is! Annyi éven keresztül sem tudták doktrinálni Önöket, ez pedig hittel és reménnyel tölt el engem is, sőt remélem másokat is! Ezért a következő sorok Önök számára nem lesz sértő, mert ezen a jelenségen kívül esnek…nekem is voltak szeretetre és tiszteletre méltó tanáraim!

Az iskolarendszerről elmondottak pedig zseniálisak! Bennem is ez fogalmazódott meg az utolsó pár hónapban: Sok éven keresztül tele volt a táska tankönyvekkel, aztán kilöknek az ajtón egy fokossal, meg egy pogácsával úgy, hogy néhány hasznos tudást is belerakva, tele tömik a fejedet csupa haszontalan és felesleges dologgal, de az élethez semmi igazán érdemlegeset nem adnak! Helyette elrabolták a gyerekkorod jelentős részét.Persze barátokat is szereztél közben, hiszen semmi sem tökéletes (még az idomítás sem)! Viszont ügyeltek az arányokra (5 perc szünet, 45 perc hipnózis). Aztán még legyen otthon is feladatod, jó sok leckét adtak! Mondhatjuk, megleckéztettek… Ne legyen időd gyermeki ábrándokra, nehogy véletlenül megvalósuljon, mert akkor még a végén esetleg ráébredsz, hogy varázsLÓ vagy, egy igazi táltos és akkor a Nemzet megtáltosodik. Na mindegy, pont mint a mesébe:, Elindulsz egy pogácsával, meg egy fokossal, mint a szegény legény szerencsét próbálni ennyi êv elpocsékolása után!

Az elit gyerekek nem így vannak ezzel…ők a magán iskolák padjából átülnek a vezetői székekbe, onnan pedig irányítják a „szegénylegényeket”, akik éppen szerencsét próbálnak…ők, akiknek ehhez még szerencse sem kellett! Eddig megvan? Na az van, hogy túlszaporodtak a „szegénylegények” és kezdenek veszélyessé válni a „szerencse fiaira”, az pedig nincs rendben…számukra!

Azért szeretem a magyar nép meséit, mert ott mindig a jó győzedelmeskedik…és közeledünk a történet végéhez! Minden jó, ha vége jó…és ha még nem jó, az nem a vége!

Mindenkit szeretettel kérek, összpontosítsunk a jó dolgokra, hogy billenjen az a mérleg, mert a tudatunkat fertőzik, és ahhoz még oltás sem kell!

Üdvözlettel,

Nomen Est Omen ❤️‍🔥